Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort dikt av mig


Livet är en lögn

Livet är en lögn

Livet är en lögn
Lögner gör livet svårare
Kärleken är en dröm
Drömmar gör kärleken svårare
Tiden är ett spel
Spelen gör tiden svårare

17.5.2020
Adana
Cemal Sa?men




Fri vers (Modernistisk dikt) av Cemal Sagmen
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-08-15 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cemal Sagmen