Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleks dikt från mig


Kronisk Sjuk

Kronisk Sjuk

Jag är mycket sjuk
Extremt sjuk
Kroniskt sjuk
Sjuk tack vare dig

Hjärtat slår så hårt
När du finns för en sekund
Ingen hjärtklappning enligt sjukvården
Bara skakningar av din energi

Nätterna fylls av drömmar
Men jag sover inte
Ingen insomnia enligt sjukvården
Bara din skönhet som vandrar i min hjärna

Tårarna faller då och då
När jag tänker på dig min i ensamhet
Inte rinnande ögon enligt sjukvården
Bara längtan efter din längtan

Andetagen försvinner plötsligt
När jag tittar på dig
?ngen andnöd enligt sjukvården
Bara en gammal bild på dig

Gåshud över hela kroppen
Som vill lyfta mig till himlen
Ingen sjukdom enligt sjukvården
Bara ett fint ord från dig

4.8.2020
?stanbul

Cemal Sa?men




Fri vers (Modernistisk dikt) av Cemal Sagmen
Läst 121 gånger
Publicerad 2020-08-15 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cemal Sagmen