Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om livet från mig


Samma Hav

Samma Hav

Jag tittar på det djupa havet
Det är samma hav som förr
Lite grått och samtidigt lite blått
Som livet som människan är
Vi simmar alla i detta hav
Ibland vid ljusa vatten
Ibland vid den mörka
Ibland mot vågor
Ibland ovanpå dem
Vi vill inte drukna
O fortsätter att kämpa
Varför är havet inte stilla så ofta?
Varför är det inte bara ljust vatten?
Varför syns inte botten jämt?
Då skulle allting bli annorlunda..
6.8.2020
Adana

Cemal Sa?men




Fri vers (Fri form) av Cemal Sagmen
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-15 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cemal Sagmen