Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekd dikt från mig


Låt inte det hända

Låt inte det hända

Om du lämnar mig
Så blir jag inte bara sårad
Det blir nämligen ett mord
Mord av de renaste känslorna
Mord av den finaste kärleken
Om du blir någon annans
Så dör jag
Om jag blir någon annans
Så dör min själ
Låt inte det hända
Låt inte det min pärla
Låt den onda att förlora
Låt den goda att vinna
31.7.2020
?stanbul
Cemal Sa?men




Fri vers (Modernistisk dikt) av Cemal Sagmen
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-08-15 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cemal Sagmen