Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med all min kärlek

 

 

Mitt hjärtas kammare

har

för att hålla mig vid liv

tillträde

till mitt fördoldas  hjärterum

utan begränsning

 

Hemvisten

intill källans ymnighet

får mig att andas meningsfullhet

 

- kärlek




Fri vers av Litchi VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-15 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP