Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågande ögon



Frågar efter en tanke
som försvunit.

En tanke.

Ingen har tänkt den tanken.
Tittar med frågande ögon på mig.









Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-16 09:11



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Precis vad man tänker, "Ingen har tänkt den tanken". Ändå, "Intet nytt under solen" som det visst står i bibeln.
2020-08-17

  Kajan VIP
Mycket gåtfull och mycket bra, att fundera vidare kring.
2020-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg