Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dold med egen agenda

Lögnen ställer inga frågor
Egots egenintresse styr
Likt en påfågels vackra fjäderdräkt
som förför med sin uppsyn!




Fri vers av WyS VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-16 10:08



Bookmark and Share


    lydriket
Dags att granska politikernas tänder före köp och inte bara deras svansföring.
2020-08-18

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2020-08-17

  Kungskobran VIP
Om en lögn upprepas tillräckligt ofta blir den till sanning
2020-08-17

    Max Poisé
Egenintresse eller självcentrering är ett gissel, svårt att se direkt men kan skada på lång sikt. Kanske en av de mänskliga egenskaperna jag är mest tudelad inför. Självcentreringen är nödvändig för sin egen framfart skull men den tar aldrig hänsyn till någon annan...
2020-08-16
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP