Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är covid 19 en "trigger" för att förändra världen?


Den stora omstarten efter covid 19

Det som låter gott kan innebära raka
motsatsen om man inte granskar agendan
på djupet.

Agendan är 17 världsmål (2015) till att förbättra världen
som låter mycket bra. Fina ord men hur ska genomförandet
gå till?

En global kris öppnar upp där rädslor och isolering skapar
möjligheter för kontroll! Var c 19 just det som skulle visa sig
vara början på en ny världsordning där man kunde använda tekniken
till att nå ut till hela världen.
Det skulle blottlägga ländernas bristande resurser och att inte ens
EU var till ngn hjälp!

Helt plötsligt skulle allt ske digitalt!!! Arbeten skulle skötas hemifrån
och det skulle räcka med att ha möten via datorn.

Den digitala världen öppnade för näthandel och stora företag som
Amazon blomstrade medan den lilla människans företag gick i konkurs!

De gamla över 70 skulle isoleras ( många har stora erfarenheter, kunskap o visdom)

Vill man koppla ihop människan med tekniken
för att få totalitär makt och kontroll?

Nu basuneras det ut att man måste ha intyg på att man är friskförklarad
för att få resa.

Fysiska pengar är snart ett minne och bankerna ser vad du använder och hur
du lever och kanske tom hur du tänker!

Tsunamin är här medan de flesta är manipulerade till tystnad.

Systemskifte med global styrning av monopolitiska parasiter tar över.

Söndra, splittra = HÄRSKA

Det som är tycks gott kan vara ont om man vågar titta under ytan.
















Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-16 13:44



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vid oro skapas nya härskare
2020-08-17
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP