Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• I Tranströmers basker 2



Prydnad

Jag hade vandrat
genom öknen
för att säga
mitt första ord på engelska.
Sandkornen travade som konservburkar
i närbutiken.
När jag tappade mjölkpaketet
slog läraren.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-07 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP