Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

16/8 Söndagkvällbagatell

 

 

En lotusblomma

ligger naken i sängen

dagsljuset vandrar

över hennes kropp känner

andetagens lättsammma

 

penseldrag en färg

för varje outtalad

tanke vått i vått

där himmel möter hav finns

stråk av hennes anletsdrag

 

slätas ut när hon

drömmer akvarell målar

ängsblommor och bin

timmerhus kor höns och svin

samt en stretande nordsvensk

 

med lasset fullt av

ved jord gödsel och plantor

för framtida bruk

den som vandrar i sina

drömmar når till slut sitt mål

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-16 21:05



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
mycket
mycket ömsint samt
vackert
2020-08-17

  Sparvögat VIP
Mycket fint...
2020-08-17

  WyS VIP
Jordnära och fint beskrivet!
2020-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP