Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa utan platskrav

Tänker på alla resor vi kan göra 

Som inte kräver mer än vår fantasi

För varje berättelse vi läser eller hör 

Tar oss till nya platser och tider 

Varje historia vi sätter oss in i

Ger möjlighet att upptäcka något nytt 

 

Så nästa gång du känner dig uttåkad 

Ta chansen att göra en resa i böckernas värld 

Låt fantasin ta med dig på upptäcktsfärd 

Så ska du se att tristessen försvinner 

För att istället bli en önskan

Om att du hade mer tid

Till äventyret du just nu är en del av  




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2020-08-18 09:26



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Att börja läsa en ny bok är både spännande, intressant och lärorikt!

Kan inte tänka mig en värld utan böcker.
2020-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP