Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brandrök och stelnad kåda

Nakna trädstammar med bruna löv

Och halvt uppslitna rötter 

Ligger blottade i ödemarken 

Kämpar för att åter få grönska

Bortglömda av alla 

Beskådade av ingen

Rester av naturens nyckfullhet 

Ligger de i plockepinnmönster 

Resterna av den stora skogsbranden 

Fyller sin närhet med  doftminnen 

Av brandrök och stelnad kåda 

En påminnelse om hur fort allt kan förändras 

När naturen utövar sin kraft 

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-19 09:14



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En skogsbrand efterlämnar stor förödelse, viktigt att tänka på nu när marken är torr så det ryker!
2020-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP