Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augusti

Magi
Tiden när allt syns
Spindlar väver sina nät
Stjärnorna lyser med all kraft
Allt mognar
Det vi annars inte ser lyser
Om
Vi väljer att se
Denna gång väljer vi att se
Det underbara som
Är...




Fri vers av kråkan VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-16 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP