Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokslut

Jag vill vara här där kärleken är
kryssa mellan krafter som drar isär
dansa mellan eldar som förtär
i hopp om att bli uppskattad
för att jag är som jag blir betraktad

En liten snigel med stora antenner
som lystrar spejar och känner
Finns det några vänner hos alla de jag känner
Jag tillhör den generation
som bygger mitt liv på prestation

Den dagen jag slutar sträva
Finns det inget kvar att kräva
Bara lära av att vara nära
De få som ser den jag är
De få som håller mig kär




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-17 05:08



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Bra rubrik som passar till innehållet.När allt står på sin spets vad är viktigt då säger dikten mig.
2020-08-18

  Blomma-Stjärna VIP
att sträva - att ha - och en dag göra bokslut; kanske det bästa i livet är att vara, bli sedd som man är, i kärlek, bland vänner
jättefina rader att betänka!
2020-08-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om att vilja bli sedd som man är med kärlekens och vänskapens ögon.
2020-08-17

    Lena Staaf VIP
Väldigt fint och eftertänksamt skrivet! Hur många av alla våra vänner är verkliga, nära vänner, där vi kan känna ömsesidig värme, intresse och tillit? Ibland tänker vi inte på att vänskap måste underhållas, ges ny näring, för att inte tyna bort.
2020-08-17

  Kungskobran VIP
Fint om sökande av vänskap
2020-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP