Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomtebloss

Brinnande låga
Svedda känslor
Brustna ord
Som bildar tomma meningar
En väntan på
Talande erkännande




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 100 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-17 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish