Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Labyrinten formas



Vreds nån gång

labyrinten din

väg

med fri passage

porlande klanger

och glidvind



utan tvånget

att först själv

formas




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-17 10:46



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
det är lätt glömma det labyrinten är att
vi alltid har den röda tråden i vår hjärthand
2020-08-19

    Lena Staaf VIP
Fina tankar om vårt livs väg och hur vi ibland får hjälp på traven av omständigheterna.
2020-08-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärda rader att fundera över!
2020-08-17

  AiA Maria den fria
Viktig och vackert!

Tack!
2020-08-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livet, fri passage, ljuvliga toner och gynnsam vind!
2020-08-17
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP