Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kärleksbetygelser


Clementine


Hjärtat

kallar du mig

mitt i en omfamning
i telefon
eller när jag hänger tvätt

Jag är hjärtat som slår för dig
alla dagar till tids ände
det vet du väl

du min darling
Clementine




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-17 12:00



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
En rar kärleksdikt.
2020-08-17
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP