Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De räta linjernas vän



De räta linjernas vän
kröplåg under vår altan
för att just innan nästan
glädjevoltat inför
anblicken av nåt ätbart


så snabb vederkvickelse
gick långa rektangelsidan
bort mot staketgrönan
längs trottoarsvärtan
i riktning taggbolmande


sydgrannparets
vitzickzackmönstrade
planteringsvägg och in
bland raden äppelträd
innan regnet


vältrades över oss och
igelkottscenen upplöstes




Fri vers (Prosapoesi) av BenGust VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-17 14:46



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tycker om bilderna vilka stiger fram eller upp
2020-08-19

  Solweig Jansson VIP
Härlig ordglädje !
2020-08-19

  Hon kallar sig poet VIP
Ja...fick känslan att måt rörde sig från hus till hus och prasslade i buskarna och tydligen stod nåt rätt till :) lite reflektioner....charm och livsåskådning i det hela- snyggt och miljövänligt
2020-08-18

    Lena Staaf VIP
Naturiakttagelse som får sin taggiga upplösning på sista raden.
2020-08-17

  Elinor Sörensson VIP
En gladpromenad bland
lekfullt klipska
nyordssammansättningar.

Så snyggt!
2020-08-17
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP