Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Labyrint

Kvisslornas kryptiska budskap
ljumskarnas hemligheter

Jag företräder dig i processen
en fasad av luft och lögn

Se mig för den jag aldrig var
jag förleder dig dagligen

Myriader av tvetydigheter

På morgnarna trevar du
i det veckade lakanets labyrint

Sök efter mig på perrongen
kliv in i stationshuset
jag väntar i teglets håligheter




Fri vers av Människohare VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-17 17:45



Bookmark and Share


  danne //
Det finns mycket falskhet som sveper omkring här i vår omgivning.. när den når in i oss ...”det är väl då någon -ett slags rannsakan som träder i kraft”

Oavsett om man står vid en perrong , hållplatsen rastplatsen... i sandlådan ..

Den där ensamma känslan av att vara lämnad i sticket för man inte är något .. i de falska blickarna som letar sig mot en...

Oj det blev nästa n en avhandling från ens samvete .. orden är märkliga och hur vi läser tolkar texterna.. min egna tolkning ur min inre skrikiga värld ..

Berörd blev jag av din text...
2020-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP