Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hon var bara


örhänge


skrivbarn arla, bitig Ida svart av hår
next level tillgjorda bildspelsamalgam
kattugglans örhänge var yesterday igår
den viskade vilken anka som var lam

återuppståndelsens snickarglädje slår
dina dsls genom klor och gammal gam
vi är alla andra gjorda av en perledor
lossarens lösaste fjälla spelar lösande dam

tänk noll noll tills det hänt nåt du förstår
hård och dragen panda, munnen kort och stram
för att kunna spisa jazz och femdom vore
och förstulet nynna någon barnslig melodram






Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-08-17 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd