Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerades till denna omskrivning av den underbara låten Hockeyfrilla hoppas det är ok.


Om skriven text på HockeyFrilla - OfferKofta

OfferKofta

Med ett trasigt ego och skitsnack i min mun, sitter jag och ljuger
Och åter har jag lurat någon och plötsligt är jag påkommen, tack och hej, inte är det jag som ljuger
Jag går förbi en blank spegel, men vad får jag se?

Off-Off-Off-Off-Off-Off-Offerkofta
Off-Off-Off-Off-Off-Off-Offerkofta
Off-Off-Off-Off-Off-Off-Offerkofta
Off-Off-Off-Off-Off-Off-Offerkofta

Nu står jag med och blånekar vid dörren, Ett ego på tour i världen
Kommer jag aldrig undan, vi sa ju att det var ok, Nu blir det ingen världstour!
Det kommer fram mer och mer sanning, då ser alla

Off-Off-Off-Off-Off-Off-Offerkofta
Off-Off-Off-Off-Off-Off-Offerkofta
Off-Off-Off-Off-Off-Off-Offerkofta
Off-Off-Off-Off-Off-Off-Offerkofta

På stan i nyköpta fjädrar och skrud
ser ett plakat om att söka hjälp, så jag gick dit och såg

Off-Off-Off-Off-Off-Off-Offerkoftor
Off-Off-Off-Off-Off-Off-Offerkoftor
Off-Off-Off-Off-Off-Off-Offerkoftor
Off-Off-Off-Off-Off-Off-Offerkoftor

original text:
https://genius.com/De-lyckliga-kompisarna-ishockeyfrisyr-lyrics




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-08-17 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP