Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Between us...



understanding is the secret

doubt transforms to sweetest compassion

harmony inhales its freedom 




Fri vers av Rise Little One
Läst 184 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-08-28 20:38



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Tvivel gick upp
i rök, försvinnande
stök, nå, förstå, alltid
värt ett försök!
2020-09-01

    Ken Cassel
Fint vännen

:-))
2020-08-29

    Elisabeth Nilsson VIP
En vacker sanning i få ord!
2020-08-29

  Blomma-Stjärna VIP
sötman av kärlek i frihet - tvivel transformeras av förståelse
snyggt skriftat!
2020-08-28

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2020-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One