Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Qanon

 

Kära nån

Vem är Qanon för nån 

Trumps son är ett helgon 

Kära nån 

Finns det ingen Svennson 

Som tror på konspiration

Kära nån

Media ljuger, Trump vet om nån

And it goes on and on...

 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2020-08-17 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP