Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samvetets mjukaste ömhet

 

Låt mig blunda din sömn för en kväll av styrka

släcka din lampa med ett leende som fäster.

 

Vi har levt vår dag under ett blixtljus av diamanter

burit vår nakenhet i oändlig begäran av närhet.

 

Bara vi två kunde finna oss hemma

bland harmonier och bilder av kärlek

skurna ur samvetets mjukaste ömhet.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-17 20:49



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Konstigt, för mig får upprepningen av den vackra titeln skönheten att erodera. Kunde Du möjligen hitta en annan titel och spara det bästa till allra sist?

2020-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP