Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENSAMHETENS DJUP

Ropar tyst på hjälp men ingen hör


-det är så ensamma människor dör.






Fri vers av marie ohlson
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-17 21:45



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Käraste du, omtanke och kärlek till dig.
2020-08-26
  > Nästa text
< Föregående

marie ohlson
marie ohlson