Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid hos mig

Snart
Strax
Alldeles nyss
Var jag hos dig

Nu
Nyss
Förut
Var jag hos dig

Nära
Långt ifrån
Snart
Alltid tillsammans

Saknaden på min hud
Tomheten vid mitt öga
Rörelsen i mig
Rörelsen mot dig
Rörelsen mot oss

Alltid tillsammans




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-17 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP