Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lite hit och dit,, och halsbandet var en gåva, just so you know...


En sensommarsäng

En vildprinsessa
ett ungt vin
i största del sin egen hjältinna
stal mitt hjärta
band det kring sin fotled
släpade det runt och vida omkring

fjättrade det med hänglås
lugnt vackert samstämt
samma pianostämmare

eller som du sa
på kärleksäng
la dig tillrätta
i mitt vänstra förmak
bland syresatt pulserande blod
varmt över dig svepte

någonstans fanns hon
jag vet
tystat hjärta
finner nytt
så är det alltid




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-18 01:01



Bookmark and Share


  SatansSon
heartbreakers är ofta nog de bästa fruntimren. bra skaldat om vildprinsessan.
2020-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP