Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oss...

 


orden

en mäktig proportion av vår värld

där alla nyanser tydas, missförstås,

transformeras 

tills rena uppfattningar

en stabil grund tar form

en passionerad kärlek är född

orden är dennes kropp och själ

den är bräcklig

ängslig men tillgiven 

längtar efter att befria sig

eller fängslas 

i ett enkelt svep som smakar ödesmättat




Fri vers av Rise Little One
Läst 154 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-08-18 12:42



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ordens betydelse i våra liv!
2020-08-19

  Nils-Robert
Ja orden är de vi skickar mellan sändare och mottagare. Vi vet aldrig med säkerhet hur de tolkas
2020-08-19

  Blomma-Stjärna VIP
ordens betydelse för kärleken kan inte överskattas och ändå så talar kroppen mer - gester, blickar, utstrålning, dofter - men även tonfall - - - dock är det orden vi poeter och författare arbetar med!
Bra dikt - tycker om!
2020-08-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert, känsligt om ordens betydelse kärlekens namn.
2020-08-18

    Max Poisé
bockar ödmjukast inför denna, kändes som en bön och den hittade sin plats i mitt sinne...
2020-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One