Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Murphy

 

 

nu gör det så ont

att det nog blir bättre sen

då blev det värre




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-18 09:18



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa det är sannerligen svårt att veta när man når botten. Med åren tycker jag erfarenheten lärt en hur fruktansvärt tufft det kan bli. Men kanske blir det tuffare???
2020-08-25

  TrollTörnTrappan VIP
... intressant med imperfekt i sista raden! Antyder att man likafullt har hittat en ny position - utanför värsta smärtan?!? Och till sist till sist kan det bara bli bättre ...
2020-08-19

  Caprice! VIP
"Don't worry! The worst is yet to come...", som tysken säger. ;-)
Och hade inte Murphy varit så hade den där lagen funnits i alla fall, under annat namn. Bra fångat!
2020-08-19

  lodjuret/seglare VIP
Texten är visserligen läst, men jag har sådan ångest, att den inte uppmuntrade mig alls.
2020-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X