Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ur sanna ögonblickar  

 

 

Drömmen!

Jag!

 

Är en bluff

 

Där morgonen börjar med solnedgången

Och natten somnar med soluppgången

 

Jag!

Drömmen!

 

Är en lögn

 

Där borta fanns inget liv

Här omkring finns inget liv

 

Jag!

Tanken!

 

Är sanna

 

Höga sorg

Djupa ensamhet

 

Infekterade sår

Dystra år

 

Inga solar och vindar och vatten

Och hästen galopperar på trav

 

Trasiga drömmar livet gav

Och ensamheten målar vart enda bokstav

 

Gapande ögonblickar, rasande andetag

Lever på flykt varje dag

 

Och i drömmen inte heller undantag




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2020-08-18 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP