Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tornet


Tornet var gammalt
men ändå ganska ståtligt
- det brann i coronatid

släcktes nödtorftigt
men rasade till sist
till marken

Men nu är det som det är
helt okej
jag bor i min fantasi

bland ruiner
och sköldpaddor
finns fina lekutrymmen




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-18 15:26



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag har min fantasi
så kommer det att förbli
den har jag varje dag
till mitt sista andetag
2020-08-19

  Lovisa Lindbom
Fint skrivet! Gillar ditt bildspråk o budskap i denna dikt. Fantasin kan vara en trygg famn i dessa tider. Och det är just det vi behöver.
2020-08-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Corona vänder upp och ner på mycket i livet. Ofta till det sämre. Men fantasin kan ingen rubba eller ta ifrån en. Ditt bildspråk är fantastiskt!
2020-08-18

    Lena Staaf VIP
Corpna är farligt på så många flet sätt än vi trott. Fantasin hjälper mot väldigt mycket. Fint bildspråk här!
2020-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP