Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fjärilsbudlejan


Vildvuxet och artrikt ..

Gräset är
vildvuxet
och artrikt

Som det var
tänkt

För att
befrämja
tillväxten
klipptes aldrig
gräsplätten

Alla gillar det inte
men insekterna
verkar trivas

Fjärilsbuddlejan
som planterades
i fjol
gör skäl för sitt
namn
och kryllar av
fjärilar

Snart blommar
den ut

Och Påfågelöga
får se sig om
efter något nytt

Men än är inte
sommaren slut








Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-18 17:59



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Härligt att slippa klippa gräsmattan
2020-08-19

  Larz Gustafsson VIP
Ypperligt!
Vildvuxet regerar!
2020-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP