Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NEJ ! EN INSTÄLLD SPELNING ÄR INGEN SPELNING ALLS

Återkommer i mer utvecklande realistik
vars logik skilja på fantasi, drömmar
och verklighet.

*
Ett uteblivet regn,
är ändå ett regn.

Hurdå ?
det är ju fortfarande torrt !

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2020-08-18 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP