Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fladdermushjärta

Fladdermushjärta följer med vinden

Flyger förbi i ett virvlande mönster 

Med alla känseltentakler ute

Rädd för att stanna 

Rädd för att gå

Alltid på flykt 

Alltid sökande 

 

En osalig klump av rädsla och längtan

Som söker svaren i ovissheten

På jakt efter omtanke 

I en tillvaro präglad av

Ensam är stark mottot 

 

Så där flyger du förbi med vinden

Du fladdrande fladdermushjärta

I ett försök att finna dig själv

Osynlig 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-21 08:52



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vemodigt och tankeväckande!
2020-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP