Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Beröra länder

Det brinner en längtan
i strålande händer
att smeka konturer
av outforskad kontinent
låta fingrar på språng
sakta mjukt saliggöra
länder av svettdrypande glans

låt min brinnande längtan
väcka under på
redan krigsdrabbad mark
förföras av efterskalvens sötma
gräva djupt
efter skatten
fågel fisk eller precis mittemellan

min längtan

kan precis allt




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-19 00:49



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
min längtan fixade 890 spänn åt mig på leovegas roulett idag, glad över det lilla, ville helst få en miljon på en trisslott. men det sket sig.
2020-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP