Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mönsterbilder av schizofreni i tyg

 

där ute spelar språket på stråkar 

från en tonsäker violin. 

här inomhus kom jag på mig med 

att inte tänkt på en hel dag.

 

ingen skärva funnen. Acceptansen 

vilar förstrött. Lojt. 

Att tänka på frånvaron av är en 

slags ofrihet från mönster 

 

Frökens fladdrande skratt lyfter 

med lätthet upp de naglar som 

fastnat i naveln, 

 

kanske hon kan skriva trots allt. 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-19 01:03



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
"Frökens fladdrande skratt lyfter

med lätthet upp de naglar som

fastnat i naveln...."

Detta har med säkerhet aldrig tidigare sagts.
2020-08-24
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP