Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Uppväckt …

 

 

Du min själ!

 

Vila i drömmen som en dröm

Och,

Aldrig blir uppväckt

 

Livet är en bluffande lögn

 

I drömmen allt är möjligt

Allt är verklig men på ett annat sätt

Allt sker genomskinligt

 

I livet allt är fusk

Allt är lurigt

Allt sker på dagsljus

 

I verkligheten allt är sorgligt

Allt är solo

Och går utan kontroll

 

Du min själ!

 

Ha det rolig i din dröm

Ha det trevlig på din resa

Ha evig dröm

 

Utan att bli uppväckt av någonting




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2020-08-19 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP