Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nyckelpiga

Satt på sitt strå

Vässade vingarna

Nöjd  med sitt liv

Inga sorger ingen stress

Sjöng på en melodi

Jag är störst av störst

ingen kan fånga mig

Plötsligt kom en stor silvergrön insekt

flygande förbi

Nyckelpigan kastades ned i stora vatten diket

gömde sig i sitt skal

tänkte livet är nog  endå bäst att vara minst av alla........




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-19 11:55



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint och med humor skrivet om nyckelpigan
2020-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP