Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden som for förbi..


Isande kall
var vinden
som ilande
for förbi

Bad den
stillsamt
men sorgset

Att lämna
vår sommar fri

Fri och
bedövande
vacker

Som den
vildaste
sommaräng

Bad jag den
stillsamt att fara

Lämna
och resa hem




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-19 12:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om tankar och känslor om den isande vinden!
2020-08-19

  Kungskobran VIP
Stäng norrlandsfönstret brukar säga när isande vindar drar förbi
2020-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP