Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ömma/porträtt

 

 

Det finns ett segel i agustikvällen som väntar ditt

Andetag. 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-19 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP