Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REGNDANS - tanka

Livgivande regn

tvättar bruna gräsmattor

grön färg återfås

syresatta andetag

dansar tango i lungor

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-08-19 17:58



Bookmark and Share


  M.Eta
Fin hyllning till regnets betydelse!
2020-08-20

  BenGust VIP
"Syresatta andetag dansar tango i lungor." Snyggt. Ja, verkligen befriande och livgivande
2020-08-19

  Niliboy
Ja, regnet är heligt i lagoma doser, å svalka likaså! Häruppe har vi det nu!
2020-08-19

  Blomma-Stjärna VIP
regn och rening
skön tanka!
2020-08-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om regnets betydelse!

Äntligen är regnet på gång
och jag sjunger en hyllningssång.
2020-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP