Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter i ekorrhjulet...bagatell

 

 

Älskar dagg arla

morgonstund räds droppsmitta

ej sovit en blund

packade som sillar i

bussen i surströmmingstid

 

sitt när du är ung

när du är gammal får du

stå sjuttiotal

är covid ättestupan

tjuvlyssnar på ett samtal

 

konspirationer

haglar en dold agenda

överbefolkning

klimatproblem tror mer på

på Thunberg än på Löfven

 

4:ans buss proppfull

hänsyn social distans

burka och nicab

munskydd både till kvinns och

mans rädslan universell

 

syns i ögonen

lite varstans imorgon

känns långt borta

längtar efter regn paraplyn

ger auotomatiskt distans

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-19 18:13



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra bildspråk och iakttagelser
2020-08-19

  Larz Gustafsson VIP
"Working for the rat race" (The Specials)
2020-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP