Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första barnbarnets giftermål

 

 

Sofia kyrka

undrens tid inte förbi

mor nittioett

får på ålderns höst

vara med på bröllopet

 

livskvalitét går

före covid 19 i

livets slutskede

och det vill hon för allt i

världen ej gå miste om

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-08-19 18:50



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Underbart - så kan det gå när man blir två...
2020-09-08

    ADI Nehlin
Så fantastiskt!
2020-08-26

  stormengudrun VIP
Åh så roligt för farmor :-)
2020-08-25

  Evelyn Falk Möller VIP
Underbart! Livet är till för de levande...
2020-08-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Härligt! Vilken upplevelse i ålderdomen.
2020-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP