Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Scener från ett dött förhållande. - Lägger ut denna igen. - Jag gör en nystart här och ni får ha överseende om ni läst denna tidigare.


Ejakulationsterapeuten

Du tror att kärlek
handlar om ägande

Du tror att ägande
handlar om närhet

Du tror att närhet
handlar om sex

Du tror att sex
handlar om utlösning

Du tror att utlösning
gör allting bra igen

Du tror att självständighet
kräver distans

Du får tro
vad fan du vill




Fri vers av Kim J
Läst 143 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-19 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim J