Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Buskar och kullar

Hon har varit i buskar och vänt
på karga kullar
stickig våtvarm mark
det gjorde inte ont
räkdoftande hamnar
med kräkfylld eftersmak
det var ingen fara

bytte ut sina tankar
mot slavens sorgmod
lät sig släpas på grusstig
det gjorde inget
hon har häftklamrar
i sina bröstvårtor
de kommer alltid sitta kvar

smärtsamma minnen
på en gummiflotte
mot varm sandstrand




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-23 13:55



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
förstår inte texten. men det märks att du bor vid havet.
2020-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP