Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


följ mitt diktande på youtube: https://www.youtube.com/channel/UCVjC54fO1elhcC1ZIFThKAA


Skriv skriv skriv

Det finns väldigt många låtar som ännu inte har skapats

de behöver inte skapas

nej - men du kan skapa dem

okej ingen bryr sig

försök att inte bry dig om att ingen bryr sig

gör det till en grej

nej - gör det inte ens till en grej

bara gör det

skriv skriv skriv

gör det

skriv

ingen bryr sig

skriv

skriv ändå

skriv mot den glömskan

försök

försök bevara din första kärlek.




Fri vers (Fri form) av Jeremiah Karlsson
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-20 07:39



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Mycket inspirerande. Kämpar ibland just med den där känslan av meningslöshet. Varför ska jag skriva? Ingen bryr sig. Det räcker ändå inte med att man själv bryr sig, eller... Okej, vi fortsätter skriva!
2021-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Jeremiah Karlsson
Jeremiah Karlsson