Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sent.

Jag har ett album med en massa kort,

personer som jag inte känner,

uppsträckta framför någon port,

kanske släktingar och vänner.

 

Man kan ju undra att jag inget gjort,

när jag gamla mänskor känner. 

Jag har ju alltid någon kunnat sport,

långt innan broarna bränner.




Bunden vers (Rim) av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-20 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP