Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LOGISK MOTSATS

Att vara en sund och normal människa,
visar sig ofta vara mycket tråkigare,
än motsatsen.

.




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2020-08-20 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP