Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mur

Nu är det väldigt förberett!
Rustad till tänderna som deandra säger.
Ser deandra muren dujag byggt?

Den här står pall dinamina snärtord och här
ska inga drömtankar komma inut.

Grunden la dujag med påmanande ord.
Med minadina förväntningar.
Svek och sveda som anpassade för förväntansstenar.
Helt otroligt!

Nu kommer dujag inte inut.
Nu stannar dujag här!




Fri vers av Teah
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-20 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teah