Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten

Mina fötter är lätta.
Men stegen tunga.
Jag tittar genom vatten bakåt mot dig.

Tiden är knapp.
Men ändå är jag som förlamad.
Inom mig läggs tre orden i dvala.
Till bättre tider.




Fri vers av Teah
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-20 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teah